Ydelser

Se hvilke løsninger, du kan få hjælp til hos Ulla Nygaard Kommunikation, som leverer journalistik, kommunikation og rådgivning til virksomheder og organisationer.

HJEMMESIDE

Et nyt responsivt website, der ses lige godt på computerskærm, mobiltelefon og tablet. Få også hjælp til at indrette indholdet på din hjemmeside, så det understøtter formålet med din organisation.

ONLINE TEKSTER

SEO-venlige tekster til web. Få hjælp til at optimere din hjemmeside med klare, præcise tekster, der støttes af relevante søgeord, så din hjemmeside og dens indhold bliver mere synligt på Google.

ONLINE NYHEDSBREV

Nyhedsbreve online kan fastholde og udvikle dine relationer til kunder, samarbejdspartnere eller medlemmer. Det skal være indbydende, vedkommende og stringente nyhedsbreve, der er værd at læse.

ARTIKLER

Artikler til nyhedsmedier og magasiner kræver både research, de rigtige kilder, skarpe vinkler og den rette kontekst. Samt naturligvis en god pen, som vi siger i faget.

MAGASINER

Arbejdet med produktioner af magasiner og fagblade er som at løbe et marathon. Det kræver god træning, stor udholdendhed, overblik, tålmodighed og en konstant, vedholdende præstation.

KURSUS I JOURNALISTIK

Du kan lære at skrive journalistisk, så du kan klare den del af kommunikationen, som du selv vil stå for fx pressemeddelelser og indlæg til fagblade.

KURSUS i KOMMUNIKATION

Vil du være dygtigere til online kommunikation og lære at skrive tekster til din hjemmeside eller dit online nyhedsbrev, så dine budskaber bliver fundet og læst?

Kontakt for møde eller tilbud.

 

 

 

Comments are closed.