Online tekster

Dine online tekster har til formål at gøre dig synlig på nettet, og derfor skal teksterne gøres venlige over for søgemaskiner. De skal søgemaskineoptimes (SEO). Denne side handler om hvordan du kan udforme tekster, så du bliver lettere at finde på Google og andre søgemaskiner.  SEO-venlige tekster gør dig synlig på nettet. Når dit indhold er skrevet med relevante søgeord, som brugerne søger på, og som er relevante for din side, bliver du lettere fundet og dine webtekster vil understøtte din virksomhed og dine ydelser.

SEO-venlige tekster er online tekster, der er bygget op om dine søgeord og struktureret med søgeord, og hvor søgeordene optræder i overskrift, indledning og igennem hele teksten.   

Tekster til nettet skal bygges op på en anden måde end for eksempel avistekster, fordi vi læser anderledes på nettet end på print. For eksempel skal nøgleord for et afsnit stå først i afsnittet, for at fange læseren, der hurtigt scroller websiden efter relevant indhold. Ligesom i denne tekst.

Søgeord skal identificeres med omhu og naturligvis ud fra det, dine brugere søger på for at finde dig. Men også ud fra de ydelser, varer, tjenester og services, som hjemmesiden repræsenterer, og som du ønsker at levere til dine brugere og kunder.

De vigtigste søgeord skal fremgå af overskriften, din tittle og din metatag-beskrivelse. Vigtige søgeord skal gå igen i indledningen af din tekst, og de skal gentages igennem hele teksten. Men lad være med at overdrive, for så undervurderer og irriterer du dine læsere. Du skal skrive relevant og inspirerende, for at holde på brugerne.

Få hjælp til at finde de søgeord, som dine brugere anvender, og få dem suppleret, modelleret og skrevet ind i dine tekster på hjemmesiden på en måde, som på én gang gør indholdet nemt at overskue og interessant at læse.

Bestil dine online tekster efter behov, fra en enkelt online nyhed eller blogindlæg til et samlet serviceeftersyn af dit indhold og relevante søgeord på hele hjemmesiden.

Hvis du selv vil skrive dine online tekster, kan du få et kursus i at skrive online.

Referencer: Ulla Nygaard Kommunikation har løst online opgaver for blandt andre de kommunale parter, teamet omkring LO-projektet, HK Hovedstaden, en pensionskasse, en virksomhed der tilbyder lederudvikling og en levarandør af professionel telefonpasning Blumensaadt Business Office.

Blumensaadt.org har fået online tekster, der skaber synlighed. Det giver opgaver til Blumensaadt Business Office, som blandt andet tilbyder telefonpasning og bogholderi.

Online tekster skal både være overskuelige og relevante, så du kan fastholde den besøgende i mere end det split-sekund, vi normalt er på en web-side. Du får gode, professionelle web-tekster hos Ulla Nygaard Kommunikation.

Kontakt Ulla Nygaard Kommunikation for et tilbud eller et møde

Comments are closed.