Hjemmeside i WordPress

Du kan få det hele på ét sted til din nye WordPress hjemmeside: Strategi, indhold, design og programmering. I partnerskabet 3-i-1 er vi tre veletablerede og kretative kvinder i selvstændige virksomheder. Vi lægger vores kompetencer sammen, så du kan få specialister på alle fronter af din nye hjemmeside.

Hjemmesiden skal understøtte formålet med din organisation eller virksomhed, så den kan skabe værdi for dig. Derfor skal dine kerneydelse være udgangspunkt for udformning af indholdet. Denne væsentlige pointe overses af mange, når de skal have ny hjemmeside. Men hos 3-i-1 tager vi helt grundlæggende fat, når vi lægger planer for ny hjemmeside sammen med vores kunder.

Indhold og struktur er desuden afgørende for, om dine brugere finder det, de leder efter på hjemmesiden. Når brugerne har succes med deres besøg, har du større mulighed for at fastholde deres opmærksomhed på dine produkter, services og ydelser.

I dag skal en hjemmeside også være responsiv –  med andre ord skal den kunne læses lige godt på pc, tablet og mobil – for at komme højt i Googles søgeresultater.

3-i-1 hjælper dig med din nye repsonsive hjemmeside.

I 3-i-1 samarbejdet arbejder med med hjemmesider i WordPress, som er et system, der er nemt selv at vedligeholde og udvikle. Vi kan skabe din nye hjemmeside og gøre dig flyveklar. Du hænger nemlig ikke på os længere end du selv ønsker det. Der er ingen binding eller gemte koder, når 3-i-1 udvikler for dig.

Mangler du færdigheder i opdatering og vedligeholdelse af WordPress, kan vi sagtens hjælpe dig med det. Vi kan naturligvis også gøre arbejdet for dig.

Analyse, strategi og indhold

Med baggrund som journalist er jeg og Ulla Nygaard Kommunikation den ene partner i 3-i-1. Jeg er uddannet journalist og kommunikatør med speciale i online kommunikation. Jeg gennemfører analyser af trafik på hjemmesider, brugeranalyser og forretningsinterviews som grundlag for webstrategien.

Webstrategien udformer jeg sammen med dig, så din hjemmeside kommer til at understøtte din organisation eller forretning.

Indhold til hjemmesider er et andet af mine specialer. Indholdet skal først og fremmest understøtte kerneydelserne i din virksomhed, og teksterne skal udformes, så dine sider kommer frem i søgeresultater på Google. Se mere om det under online tekster.

Mine to WordPress samarbejdspartnere

Christina Fromberg er WordPress haj og illustrator. Hun arbejder grundigt med interaktivitet, når hun udvikler hjemmesider, og hun kan skabe fantastiske illustrationer – bl.a. den her på siden. Mobilen kan være udgangspunktet, når Christina udvikler en WordPress løsning adaptivt, og de øvrige platforme følger efter. Eller omvendt.

Mere om Christina og hendes løsninger på fromberg.net.
Kontakt Christina på mail eller telefon. 29 26 47 68.

Karen Hedegaard er grafiker og arbejder med grafisk design og kommunikation. Hun har specialiseret sig i at få trykte og digitale medier til at spille sammen, så de komplementerer hinanden. Flermedialitet er kodeord for Karen, som skaber samspil mellem trykte magasiner, hjemmesider og sociale medier. Hun udvikler visuel identitet til alle dine kanaler.

Mere om Karen på karenhedegaard.dk
Kontakt Karen på mail eller telefon 24 80 71 75.

Tøv ikke med at kontakte os 3-i-1 om WordPress

Du kan få mere inspiration til din nye hjemmeside ved at besøge os på 3-i-1.dk

Her beskriver vi de mange overvejelser, som er gode at gøre før du går i gang med en ny hjemmeside. Ud over indhold, skal du blandt andet overveje, hvordan du vil adskille dig fra konkurrenterne, hvordan design og identitet skal være, og hvordan hjemmesiden skal spille sammen med dine øvrige kommunikationskanaler.

Tøv ikke med at kontakt os.

Kontakt Ulla Nygaard på mail eller ring på tlf. 22 50 01 32

 

Comments are closed.