Referencer

Ny hjemmeside for 2talk telecom

Juni 2016. Indehaver Dean Walker: “Set fra min stol har det været en kæmpe hjælp med kyndig vejledning og rådgivning fra start til slut. At du styrede processen hele vejen var afgørende for, at vi fik så godt et resultat.”

Besøg WordPress hjemmesiden 2talktelecom.dk

Læs også indlægget om fordele ved konkurrentanalysen

Nyhedsbrev for Pensionskassen for Farmakonomer

2014 og frem. Indhold og nyheder samt struktur og strategi til ny hjemmeside for Pensionskassen for Farmakonomer. Desuden løbende udgivelse af online nyhedsbrev:

Direktør i pensionskassen Peter Bache Vognbjerg siger om online nyhedsbrevet: “Vi kommer hurtigere ud til vores medlemmer med informationer. Vi udkommer lige præcis, når vi har behov for det. Desuden synes vi, at nyhedsbrevet har gjort pensionskassen mere synlig”.

Besøg hjemmesiden i Pensionskassen for Farmakonomer

og se, hvordan nyhedsbrevet spiller sammen med hjemmesiden.

Online tekster for Blumensaadt Business Office

2015 og frem. Indehaver Lars Blumensaadt: “Jeg kan se, at flere og flere linker til min hjemmeside fra Google, og at trafikken konverterer til kunder. Det er det, jeg oplever, at de professionelle online tekster gør for mig”.

Læs hele indlægget i mit nyhedsbrev

Se også online tekster på Blumensaadt.org

Artikler til nyhedsbrev for Bluegarden

2014 og frem. Løbende levering af tema artikler til Bluegardens online nyhedsbrev. Temaer om arbejdsmarked og erhvervsliv i Danmark.

Se aktuelle artikler hos Bluegarden.

 

Comments are closed.